Vi lämnade Norrköping Midsommarafton 2010 och är nu åter i Sverige efter ett fantastiskt år.måndag 14 november 2011

Livet på Land, sista inlägget på bloggen

Detta blir sista inlägget på bloggen.


Vi har nu börjat anpassa oss till livet på land och vardagen börjar sätta sig. Stina har börjat jobba på sjukhuset här i Norrköping och jag har så smått kommit in i mitt nygamla jobb.
Vi slog till på ett litet hus med cykelavstånd till centrum och väntar nu på att få flytta in och ge oss i kast med husägandet som vi ser mycket fram emot.
Vi har hållit ett antal föreläsningar om vår resa och de verkar vara omtyckta. Vi får ofta frågan om vi är sugna på att åka iväg igen.

Svaret är att just nu är vi inte det, utan vill satsa på landbacken. Men att Stillahavet ligger där i bakhuvudet och ruvar så vem vet, men i vilket fall så dröjer det ett bra tag.


Den största behållningen av resan har helt klart varit alla de människor vi mött. Vi håller koll på diverse bloggar och imorgon skall vi träffa "Oliverna" på den sista av våra föreläsningar.


Vi önskar all seglande vänner -Fair Winds och för er som inte kommit iväg ännu -Håll drömmen vid liv och det svåraste är att ta beslutet när ni gjort det så löser sig resten...

Over and Out..

Stina & Andreas

4 kommentarer:

 1. En berömd författare skrev i en pjäs att:" När fantasin och drömmarna överger människan, då är livet inte värt att leva". Så härligt att ni gjorde verklighet av era drömmar. Så härligt att ni fortfarande har mängder av drömmar och fantasi kvar. Det är vår innersta förhoppning att ni alltid någon gång får förverkliga andra drömmar och får ha många "fantasier" i framtiden. Det gläder oss fantastiskt att ni nu hittat " fast mark " under fötterna och snart kommit in i en landkrabbas vardag. Vi är säkra på att ni många gånger framöver kommer att drömma er tillbaka och "GOTTA " er åt att ni vågade ta chansen. "Ha de redit bra " önskar vi fyra, "Gia, Johanna,Jesper och pappa Ulf " i Stehag-Skåne.

  SvaraRadera
 2. Det var kul att lyssna på ert föredrag i går. Tisdag. Tack vare er och flera berättare så håller vi våran dröm vid liv. Hoppas att det blir av snart.
  Vilket fint hus ni har köpt. I vilken stadsdel ligger det?
  Vi bor ju inte så långt ifrån er och vi har havs..utsikt om ni behöver se havet ibland..
  Mvh/ Jan-Åke & Evalotte

  SvaraRadera
 3. Tack, jätte kul att ni kom. Huset ligger i gamla Smedby Hättingsvägen. Och vi kommer gärna förbi er för att kolla in havet...

  SvaraRadera
 4. Åh så sorligt, på ett fint vis. Kram från oss!

  SvaraRadera